We zijn terug van vakantie en zijn klaar om weer met frisse energie er tegen aan te gaan voor onze opdrachtgevers en om de juiste match voor kandidaten in ons netwerk te vinden. De vakantie is vaak ook het moment om terug te blikken. En als we terugblikken op het eerste half jaar 2022 van Axplain dan kunnen we alleen maar zeer tevreden zijn en krijgen veel zin in wat de tweede helft van 2022 op ons pad gaat brengen. De recruitment markt voor ERP-professionals is geen makkelijke markt met ontzettend veel vraag naar goede kandidaten en niet zoveel aanbod van professionals.  Gelukkig hebben we de afgelopen maanden, onder andere door ons grote netwerk in de sector én onze unieke aanpak, wel kans gezien om verschillende kandidaten succesvol te plaatsen bij onze opdrachtgevers.

Een partner die echt met je mee kan denken

En dat is ook wat Axplain anders maakt dan andere recruitment bureaus. We hebben zelf jarenlang aan de andere kant van de tafel gezeten en weten uit eerste hand hoe lastig het kan zijn om goede ERP-professionals te vinden en te behouden. En daarom werken we op een andere manier samen met onze opdrachtgevers en de kandidaten in ons netwerk en pakken we de zoektocht naar een goede match net even anders aan. Wij vragen bijvoorbeeld eerst altijd of we de kandidaat zelf zouden aannemen. Doordat we in de jaren aan het roer van HGH Business Consultancy and HiGH Software honderden ERP-professionals hebben aangenomen, weten we instinctief heel snel wat wel en wat geen goede matches kunnen zijn. We willen een partner zijn voor onze opdrachtgevers, waar we echt mee sparren om de juiste, duurzame matches te vinden. Maar we zijn dat ook voor de kandidaten in ons netwerk omdat we geloven dat de juiste stap voor iemands loopbaan niet altijd de meest voor de hand liggende stap is. Axplain denkt mee met de individuele behoeften van de kandidaten en de werkgever.

Met deze aanpak kijken we verder dan alleen kennis en ervaring, maar focussen veel meer op belangrijke persoonlijke factoren zodat we echt duurzame matches kunnen maken. En met succes! Ook deze maand zijn weer enkele professionals gestart in hun nieuwe job en we zijn druk bezig met de volgende plaatsingen. Als jij de volgende wilt zijn, neem dan vooral contact met ons op.

Nieuwe look en nieuwe focus

Naast de frisse energie van vakantie, zijn we ook steeds meer aan het focussen op Exact Software vacatures naast onze specialisatie in Microsoft Dynamics. En dat is niet het enige frisse: we hebben namelijk een compleet nieuwe huisstijl en website. We zijn heel blij met de nieuwe look en alle info die nu op onze website te vinden is. Op deze blog zullen we maandelijks onze ervaringen en kennis delen, maar zorg ook dat je ons op LinkedIn volgt voor de laatste vacatures en nieuwtjes van het Axplain team.

Mocht je meer willen weten over Axplain en onze manier van werken, neem dan vooral contact met ons op!

Over ons