Voor werkgevers

We weten hoe lastig het kan zijn om goede kandidaten voor ERP en CRM vacatures te vinden.

Na meer dan 20 jaar zelf werkgever te zijn geweest met een constante vraag naar goede ERP en CRM professionals, weten we hoe lastig het kan zijn om die rollen met sterke kandidaten gevuld te krijgen. Juist door die ervaring kan het team van Axplain echt met jou als werkgever meedenken en sparren over de beste invulling van je vacature.

Bij elke kandidaat stellen we onszelf de vraag “Zouden wij deze persoon zelf aannemen?”. Is het antwoord “ja” dan gaan we verder kijken of dit ook op persoonlijk en cultureel vlak een goede match kan zijn. Kennis en ervaring zijn belangrijk, maar een echt goede match hangt veel meer af van de culturele fit,  de gewenste balans tussen werk en privé of de persoonlijke ontwikkeling die een kandidaat zoekt. Daarom baseren wij het selectieproces op onze vijf pijlers en zullen nooit zomaar een CV of een LinkedIn profiel doorsturen. Alle kandidaten hebben minstens twee uitgebreide gesprekken met het team van Axplain achter de rug voordat jij als werkgever het profiel te zien krijgt.

Meer over onze 5 pijlers

Bij Axplain geloven we in langdurige matches en werkrelaties. Juist daarom kijken we veel verder dan alleen kennis en ervaring. Ons team is overtuigd van de kracht van ons selectieproces dat we het (kleine) risico op een mismatch graag delen. Bij Axplain werken we namelijk niet met een eenmalige grote fee maar betaal je 12 maanden lang een vast bedrag per maand. En mocht de kandidaat toch eerder vertrekken dan vervalt ook je betalingsverplichting. Zo heb je als werkgever een stukje garantie en begint de kandidaat vanaf de eerste werkdag bij te dragen aan het bedrijfsresultaat.

Meer weten over wat Axplain voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op

Diensten

Axplain is sinds 2006 een intermediair van kennismanagement, met een focus op Microsoft Dynamics, het Microsoft Power Platform en Exact Software. Ons dienstenaanbod richt zich op:

Werving & Selectie
Axplain is gespecialiseerd in werving en selectie van gekwalificeerde IT-professionals met een focus op ERP en CRM. Door onze jarenlange ervaring als business software werkgever en ons grote netwerk in de sector, weten we precies waar op te letten en kunnen zo de juiste kandidaten voor jouw bedrijf selecteren. Wij zijn geen CV schuivers en denken graag actief met je mee over hoe we een vacature het beste kunnen invullen. Het team van Axplain is beschikbaar voor het gehele recruitment proces: van het definiëren van de vacature tot de selectie en onboarding van de juiste kandidaat.

Outplacement
Door ontwikkelingen in het bedrijf kunnen medewerkers overbodig worden. Axplain is een uitstekende sparringpartner bij de praktische kant van het vinden van nieuw werk voor deze medewerkers. Axplain heeft een groot netwerk en we bieden daarmee toegang tot uitdagende vacatures in binnen- en buitenland, passend bij de ambities van de vertrekkende werknemer. Samen stippelen we het pad naar een nieuwe baan uit.

Interim management
Onze missie bij Axplain is het laten groeien van bedrijven. Groei niet alleen door de juiste mensen in dienst te nemen, maar ook door de juiste strategieën en bedrijfsvoeringen te implementeren of aan te passen. Het team van Axplain heeft meer dan 20 jaar ervaring als eigenaar van IT bedrijven en we willen onze kennis en ervaring graag delen door een sparring partner te zijn voor marktgerichtheid, business operations en M&A.

Neem contact op