Helemaal in de snel evoluerende wereld van nieuwe technologieën en bedrijfssoftware is een betrouwbare partner essentieel. Axplain is voor haar opdrachtgevers die partner als het gaat om werving van Microsoft Dynamics en Exact professionals.  Maar wist je dat Axplain ook buiten het puur werven van talent veel voor jouw bedrijf kan betekenen?

Axplain doet namelijk veel meer dan alleen werving en selectie. Met meer dan 25 jaar aan ERP-ervaring onder de riem, biedt Axplain een breed scala aan diensten om Microsoft Dynamics- en Exact-partners te ondersteunen in hun bedrijfsvoering.

We vertellen je er graag meer over!

Business Support

Aangezien wij jarenlang aan de andere kant van de tafel hebben gezeten, weten we precies wat jouw uitdagingen kunnen zijn als leider in de ERP-sector.  Axplain kan al deze kennis en ervaring inzetten om zo als partner met jullie mee te denken over o.a.:

Sparren over Bedrijfsvoering: 

Wij ondersteunen Microsoft Dynamics en Exact partners bij hun bedrijfsvoering, door regelmatig te sparren over allerhande onderwerpen betreffende de business. In deze samenwerking gaan we uit van onze jarenlange ervaring en kennis om je bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. Ondernemers kunnen lering trekken uit de successen en fouten die wij hebben begaan

Teamoptimalisatie voor Dynamics-implementaties: 

Implementatie van Microsoft Dynamics vereist niet alleen technische knowhow, maar zeker ook een goed samengesteld team. Axplain ondersteunt eindgebruikers bij bijvoorbeeld de bezettingsplanning of de teamdynamiek voor het effectief inrichten van hun teams tijdens  Dynamics-implementaties. 

Actieve Rol in Implementatieprojecten: 

We kunnen ook deelnemen aan de implementatie van projecten. Met een schat aan ervaring in internationale implementaties die wij zelf als Partner hebben gedaan, kan Axplain een actieve rol nemen in Microsoft Dynamics implementaties door bijvoorbeeld deel te nemen of advies te geven aan de stuurgroep van het project. 

Recruitment+

En, met Recruitment+ gaat Axplain verder dan de traditionele wervingsaanpak. Want een goed profiel binnenhalen is één ding, maar diegene ook behouden is iets heel anders. We onderhouden intensief contact met nieuwe medewerkers om ervoor te zorgen dat ze niet alleen gedurende het eerste jaar, maar ook daarna enthousiast blijven over hun functie. Wij streven naar duurzame inzetbaarheid en langdurige tevredenheid en begeleiden jou om dit te bereiken. 

Axplain gaat dus verder dan de conventionele rol van een recruitmentpartner. Wij streven ernaar een volwaardige en waardevolle partner te zijn voor Microsoft Dynamics- en Exact-partners, door ons uitgebreide dienstenaanbod, gecombineerd met jarenlange hands-on ervaring. Of het nu gaat om teamoptimalisatie, implementatieadvies of het bouwen van een tevreden en duurzaam personeelsbestand, Axplain staat voor je klaar!

Meer weten over wat Axplain voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vooral contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!