vooruit kijken verder groeien

Axplain is ontstaan omdat we, ondanks de schaarste in de markt, geloven dat het werven en selecteren van ERP en CRM professionals beter en effectiever kan. Wij geloven in het matchen van de behoefte van de kandidaat met de behoefte van het bedrijf en kijken verder dan alleen de harde feiten zoals kennis en ervaring.

Daarom zullen we bij Axplain ook nooit zomaar een CV doorsturen of op basis van een LinkedIn profiel bepalen of dit een goede match kan zijn. Door onze jarenlange ervaring in wat wel en wat niet werkt bij het selecteren van ERP en CRM professionals, maken wij bij het recruiten gebruik van vijf pijlers om een match te beoordelen:

  1. Cultuur: past iemand binnen het bedrijf en de manier van werken?
  2. Kennis: welke kennis is er nodig voor deze positie?
  3. Ervaring: welke ervaring brengt een kandidaat met zich mee en waar voegt dit waarde toe voor de werkgever?
  4. Balans: wat heeft een kandidaat echt nodig en kan het bedrijf deze balans tussen werk en privé bieden?
  5. Groei: hoe kan en wil een kandidaat zich ontwikkelen en wat voor mogelijkheden zijn hiervoor binnen het bedrijf?

Ondanks dat kennis en ervaring zeker belangrijk zijn voor vacatures in de ERP en CRM markt geloven we dat dit vaak niet op de eerste plaats komt. Kennis kan een kandidaat met potentie ontwikkelen, de culturele fit niet.

Team
Met meer dan 20 jaar ervaring in de markt en het constant recruiten van ERP en CRM professionals voor twee groeiende bedrijven, weet het team van Axplain uit eerste hand waar op te letten en wat goede matches zijn. Ons netwerk binnen en buiten de sector komt natuurlijk prima van pas als het gaat om werving en selectie van de juiste kandidaten!

Vacatures
Bert de Wild - Managing partner

Op zoek naar de juiste volgende stap in jouw carrière

Bert is een ondernemer met meer dan 30 jaar ervaring als commercieel directeur, algemeen directeur en interim-manager. Hij begon zijn carrière met Exact Software in de Sales. Samen met Arthur was hij mede-eigenaar van HGH Business Consultancy, waar hij algemeen directeur was. Bert was mede eigenaar van HiGH Software, waar ze DynaRent en DycoTrade op de markt brachten, producten die wereldwijd verkocht zijn via een uitgebreid partnernetwerk.

Neem contact op
Arthur de Leeuw - Managing partner

Op zoek naar een
langdurige match

Arthur startte met Exact software als consultant en was daarna mede-eigenaar van HGH Business Consultancy en HiGH Software, waar hij Algemeen Directeur was. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de ERP Branche, in projectmanagement, interim-management en algemeen management. Samen met Bert stond hij aan de wieg van DynaRent en DycoTrade (twee ISV-oplossingen voor Microsoft Dynamics).

Neem contact op